Sign In Home
Meme27

Posts:14
can i know why i cant top..mentinance or not..
2020-01-15 14:06:26
Meme27


Posts:14

top up i mean admin..can you fixes this errors.. i hope you help me as soon as possible..
2020-01-15 14:07:51
viper9


Posts:5889

viper9 - SMod # 2
Are you facing this problem in coda?
2020-01-15 14:14:06
Meme27


Posts:14

yes sir i try 3x but still didn't work
2020-01-15 14:15:46
viper9


Posts:5889

viper9 - SMod # 4
Originally posted by Meme27
yes sir i try 3x but still didn't work
What error are you facing?
2020-01-15 14:17:12
Meme27


Posts:14

error 312 ...if i continue my application and theye said sorry unable to to patch
2020-01-15 14:20:11
viper9


Posts:5889

viper9 - SMod # 6
Originally posted by Meme27
error 312 ...if i continue my application and theye said sorry unable to to patch
This is the message that I received from coda:
Hi,

Thank you for contacting us. We apologize for your inconvenience caused. We would like to inform you that Globe channel is temporarily closed until further notice. Please kindly use other payment methods or you can try again later. Thank you.



Best,
2020-01-15 14:27:04
Meme27


Posts:14

ok thank viper to help my problems...i have a question if i use smart it well be work
2020-01-15 14:30:16
viper9


Posts:5889

viper9 - SMod # 8
Originally posted by Meme27
ok thank viper to help my problems...i have a question if i use smart it well be work
Yes you can top up with smart
2020-01-15 14:32:12
Meme27


Posts:14

arigato senpai.i mean thank you teacher
2020-01-15 14:38:54